Facebook

Facebook Posts

Nog duidelijker overzicht ... See MoreSee Less

Graag delen !!

OVERZICHT BESTE ZORGVERZEKERAARS VOOR 2018

We hebben voor u de goedkoopste / beste zorgverzekeraars op een rijtje gezet met daarbij het aantal behandelingen fysiotherapie.
Bent u ook afhankelijk van andere zaken uit de aanvullende verzekering of orthodontie voor uw kinderen, kijk dan de voorwaarden nog even extra na.

De keuze is helaas niet zo groot, maar of het is veel duurder, of het aantal behandelingen is een stuk lager. Over het algemeen hebben alle verzekeraars hun AV polissen betreffende fysiotherapie naar beneden toe bijgesteld helaas.

Vorm : DSW UNIVE Stad Holland ONVZ

BASIS: 107,50 109,12 110,50 118,34

AANV: 35,00 17,75 47,25 38,59 / 58,17

Tandarts: inclusief niet inclusief niet

Aantal 27 x 32 x 36 x 35 x / onbep.!
Fysio:

Note: Voor Unive betreft het de collectieve verzekering via Evean. Lidmaatschap kost 20,50 per jaar
... See MoreSee Less

Het is bijna half november. De komende 6 weken zijn we allemaal weer de belangrijkste mens op deze wereld in de ogen van de zorgverzekeraar. Zij zullen ons weer hele mooie dingen vertellen en voorhouden, om vervolgens de daarop volgende 10,5 maand ons weer in de kou te laten staan. Hou deze pagina weer in de gaten, we zullen, zoals u gewend bent, weer een overzicht plaatsen van de beste zorgverzekeraars voor 2018 ... See MoreSee Less

Fysiopartner Terborchlaan Heerhugowaard heeft zijn/haar bericht gedeeld. ... See MoreSee Less

Het gaat gebeuren! Na een paar maanden flink oefenen gaan we onze kunsten vertonen tijdens het Coolpleinfestival. Hoe meer publiek hoe leuker het wordt. Tot dan!

Het gaat gebeuren! Na een paar maanden flink oefenen gaan we onze kunsten vertonen tijdens het Coolpleinfestival. Hoe meer publiek hoe leuker het wordt. Tot dan! ... See MoreSee Less