Vergoedingen Fysiotherapie uit uw aanvullende verzekering.

Indien u niet weet of uw behandelingen uit uw aanvullende verzekering betaald kunnen worden, neemt dan ook gerust contact met ons op. Wij kunnen u snel verder helpen met deze vraag.

Kader2018 2 - Fysiotherapie 2018 vergoeding

Premie
De bedragen die voor de premie zijn genoemd zijn de premies zoals die door zorgverzekeringwijzer.nl worden getoond bij selecties. Deze zijn de som van de premies voor de aanvullende verzekering en een basisverzekering bij dezelfde verzekeraar.

Dekking
Bij onbeperkte dekking worden alle behandelingen voor fysiotherapie vergoed. Bij  ruime dekking 35 behandelingen of meer en bij beperkte dekking 9 behandelingen of minder.

Medische selectie
Voor de aanvullende zorgverzekering bestaat geen acceptatieplicht en de verzekeraar mag mensen dus weigeren. Verzekeraars vragen voor sommige aanvullende verzekeringen een verklaring (medische verklaring of gezondheidsverklaring) en kunnen op grond van deze verklaring de aanvullende verzekering weigeren.

Keuzevrijheid
Voor de zorgverzekering kunt u een ‘restitutiepolis’ of een ‘naturapolis’ afsluiten. Bij een naturapolis mag u alleen naar de fysiotherapeuten die een contract hebben met uw zorgverzekeraar. Doet u dat niet, dan bestaat de kans dat u een deel van de rekening zelf moet betalen. Bij een restitutiepolis mag u naar iedere gewenste fysiotherapeut, ongeacht of die een contract heeft met uw zorgverzekeraar. U heeft in dat geval dus meer keuzevrijheid.

fysiotherapeut heerhugowaard logo - Footerpagina

Openingstijden:

Maandag t/m donderdag:
7.00 – 21.00 uur

Vrijdag:
7.00 – 17.00 uur

Zaterdag:
8.00 – 12.00 uur

Zondag:
Gesloten

© Copyright - Fysiotherapie Heerhugowaard