Reguliere Fysiotherapie

Reguliere Fysiotherapie bij Fysiopartner Terborchlaan Heerhugowaard

Ons lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, springen, bukken zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseft u pas als u ergens last van krijgt.

Klachten van het houdings- en bewegingsapparaat

Alle klachten van het houdings- en bewegingsapparaat kunnen door ons behandeld worden.
Elders op de site kunt u diverse aandoeningen dan wel operaties terug vinden waarbij wij u graag helpen om weer snel terug te zijn op uw oude niveau.

Ons lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, springen, bukken zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. 

Naast behandelingen als massage en mobilisaties (van spieren en gewrichten) doen wij zeer veel in de oefenzaal. Wij gaan er van uit dat functioneel bewegen het dichtst ligt bij uw dagelijks functioneren.
Naast reguliere Fysiotherapie hebben wij ons gespecialiseerd in knie en schouderklachten. Zowel vóór- of na een operatie kunt u bij ons terecht. Deze passie komt voort uit onze affiniteit met sport. Wij hebben allemaal een (top) sport verleden en sporten nog meerdere malen in de week.